Elektrické motorky jsou budoucností úsporné a ekologické jízdy

Drsňáci a milovníci klasických motorek rozhodně nejezdí jen na elektrokoloběžkách. Těm je určená elektrická motorka Glider. Stylový chopper, který vás nebude nutit tankovat drahý benzín.

E-chopper na popojíždění i výlet

Elektrický chopper BLUETOUCH Glider má nosnost 200 kg, takže unese i pořádného chlapa. Dojezd má mezi 40 až 70 km podle aktuální teploty, hmotnosti jezdce nebo terénu. Tahle vzdálenost je ale dostatečná na dojíždění do práce nebo kratší výlet.

Pohodlnou jízdu zaručuje dvojí odpružení, tvarované sedátko, stupačky a nastavitelná řídítka. Glider je dodáván i s adaptabilním držákem na mobilní telefon, díky kterému je možné za jízdy sledovat navigaci a zároveň telefon dobíjet.

Elektromotorka s vlastní RZ

Maximální rychlost, které chopper dosahuje, je 45 km/h, tím se tedy podobá výkonnějším elektrokoloběžkám. Na rozdíl od těch ho ale můžete opatřit klasickou registrační značkou, má totiž příslušné COC certifikace a homologace. Na řízení potřebujete řidičské oprávnění AM, A1, A2, A, B, B1. Motor s výkonem 2000 W je tichý, jak byste od elektro motorky čekali, přesto silný.

Jezdíme levně a ekologicky, ale stylově

E-mobilita je dnes trendem, elektrický chopper je důkazem, že při ní můžete zůstat styloví. BLUETOUCH Glider se prodává ve čtyřech barevných provedeních. Naším favoritem je barva silver gray s hnědým sedlem, ale volba je samozřejmě jen na vás. A kde si ho projet a vyzkoušet? V našem testovacím centru v Praze 4, kde má BLUETOUCH svůj showroom. 

Chcete si Glider projet osobně? Objednejte se na projížďku zdarma! +420 770 124 387. Jsme tu pro vás každý všední den. 

 

Doporučené produkty4