Jízda na elektrovozíku jako na motorce? Rid-e zvládne vyjet i na hory, říká pan Milan

Pan Milan byl aktivní muž zapálený do všeho, co se motorů týče. 23 let žil v Americe na ostrově Key West. Automechanik, pro kterého byly motorky vášní. Projel východní pobřeží, každou volnou chvíli trávil v sedle a projížděl krajinou. Ten pocit volnosti a klidu byl nabíjející.

Pak přišla nemoc, prodělal 2 operace páteře v Miami a třetí poslední v Čechách. Bohužel přestal chodit. Neztratil 100% hybnost dolních končetin, i přesto je odkázaný na vozík. Prošel rehabilitačními ústavy v Kladrubech, Berouně, Vršovicích. Pak si poprvé vyzkoušel elektrický vozík Rid-e a jak sám říká, změnil se mu život.

Co vše se ve Vašem životě díky Rid-e změnilo?

Změnilo se toho hodně, ale co musím zdůraznit, že už první jízda na vozíku byla naprosto uvolňují. Neváhal jsem ani minutu, věděl jsem, že pokud chci zase získat nezávislost a vnitřní pohodu, tak s tímto vozíkem to bude možné. 

Konečně dojedu, kam potřebuji, vyjedu všude, jízda je rychlá a pohodlná. S kamarády mohu konečně zase vyrážet na výlety po Čechách, ale vyjíždíme i do zahraničí. Naposledy jsme byli v Rakousku. Není problém dostat vozík do kufru většího auta. Zvládnu to i já vozíčkář za pomoci jednoho dospělého. 

Dost výletů jezdíme na kolech, s vozíkem Rid-e držím krok všude s partou. Není problém jet po lesní cestě, vyjet prudké stoupání i se zátěží dospělého chlapa. Velká kola zvládnou opravdu náročný terén. Kvalitní sportovní sedačka drží tělo tak, jak má.

Vozík je ideálně široký a tichý, v klidu si dojedu nakoupit, jednoduše se vejdu všude. Dobití baterie trvá 2 hodinky a ujedu cca mezi 50-100 km. Záleží na terénu, rychlosti a zátěži. Má značkovou baterii. Za měsíc jsem najel přes 1000 km.

Co říkáte na údržbu?

Ta je minimální, vlastně jen dobíjení, které je extrémně rychlé a kontroluji tlak v pneumatikách. Po náročném výletu je třeba vozík opláchnout.

Za mě je vozík TOP, dal mi zase pocit volnosti a samostatnosti. Je to jako na motorce, jedete po silnici a protijedoucí motorkáři vás zdraví. Berou vás jako rovného. Dokonce jsem s Rid-e, jedinou tříkolkou, dal i Mostecký okruh.

Milane, děkujeme za Vaše komentáře a potřehy! 


Elektrický vozík BLUETOUCH Rid-e  je český výrobek, který umožňuje lidem s omezenou pohyblivostí podnikat zajímavé výlety, ať už po silnici nebo náročnějším terénem. Je to „Mercedes“ mezi e-vozíky. A nepotřebujete řidičský průkaz.

Chcete si vyzkoušet, co Rid-e dokáže? Objednejte si testovací jízdu ještě dnes a vyrazte za dobrodružstvím cestou necestou!

Nemáte dostatek finančních prostředků na nákup tohoto elektrického vozíku? Pomůžeme Vám i s financováním.

E-vozík Rid-e je kvalitní produkt, který stojí za pozornost. Pokud si ho chcete pořídit, ale nedisponujete potřebnými finanční prostředky, máme pro vás řešení. Můžete využít našich partnerů Cofidis a Home Credit, kteří poskytnou výhodný úvěr s rychlým vyřízením. Stačí jen vyplnit online formulář a do pár minut se dozvíte, zda můžete nakupovat na splátky.

Pro získání úvěru musíte splnit následující požadavky:

  •  18+ let
  •  Být občanem ČR nebo SR s trvalým pobytem v ČR
  •  Mít pravidelný příjem (práce, podnikání, důchod nebo rodičovská dovolená)
  •  Být zaměstnanec po zkušební lhůtě nebo podnikatel minimálně 1 rok
  •  Mít svůj bankovní účet

V případě, že se nechcete nebo nemůžete zavázat k splátkovému prodeji s výše uvedenými nebankovními domy, máme pro vás další možnost. Elektrický vozík BLUETOUCH Rid-e lze financovat prostřednictvím finančního leasingu např. s ČSOB. 

Pokud ani jedna z výše uvedených variant není ve vašem případě doažitelná, nabízíme pomocnou ruku při získání části prostředků díky nadačním fondům, veřejným sbírkám a charitativním organizacím. Rádi Vám s vyřízením žádosti a s celou administrativou pomůžeme. 

Založení veřejné dobročinné sbírky, to je běh na dlouhou trať, ale my Vás celým procesem provedeme. Na začátku stačí vyplnit sbírkový formulář. Pomůžeme Vám připravit požadované podklady a nastavíme společně cestu, která Vám umožní získat prostředky na Váš vysněný elektrický vozík. Pokud máte další dotazy, s důvěrou se na nás obraťte emailem info@bluetouch.cz.