Lidem s handikepem vracíme radost z rychlé jízdy

Do města na nákupy i do přírody. S námi dojedete dál

Díky nastavitelnému odpružení předního kola, dostatečně velkým pneumatikám a odolné konstrukci jsou elektrovozíky Rid-e perfektně připravené na zdolávání různého typu terénu.

Podvozek tvoří upravený mechanický invalidní vozík, který se připojí k pohonné jednotce pomocí speciálního adaptéru. Tím vznikne kompaktní, stabilní a pohodlný elektrovozík, který dokáže jet rychlostí až 70 km/h. Nastavená rychlost pro pohyb na pozemní komunikaci je 25 km/hod.  Pohodlnou profesionální sportovní sedačku britské výroby můžete horizontálně nastavit, aby přesně vyhovovala Vašim tělesným proporcím.

Lákají Vás výjezdy na delší trasy a přemýšlíte, zda s vozíkem dojedete? Trojkombimaci Rid-e jsme osadili vysokokapacitní baterií značky SAMSUNG s parametry 60 V a 37,5 Ah, tudíž Vás spolehlivě doveze 150 km na jedno nabití baterie.  A díky přiložené rychlonabíječce můžete baterii plně dobít už za 2 hodiny třeba v restauraci při obědě. Po odpojení pohonné jednotky lze podvozek použít jako samostatný mechanický invalidní vozík. 

Elektrovozík s dloiuhým dojezdem Rid-e

Elektrovozíky Rid-e zvyšují komfort a bezpečnost uživatelů. 

Elektrovozíky Rid-e mají ergonomická řídítka umožňující snadné ovládání rychlosti a směru jízdy. Komfort při cestování zajistí tempomat a bezpečnou manipulaci integrovaná zpátečka. Na řídicím panelu se nachází přehledný displej, který ukazuje stav baterie, rychlost a ujetou vzdálenost. Elektrovozíky Rid-e jsou vybavené všemi potřebnými bezpečnostními prvky, jako je osvětlení, klakson, kotoučové brzdy a mohou se bezpečně pohybovat v běžném silničním provozu. Nemusíte být vlastníkem řidičského oprávnění.

BLUETOUCH Rid-e jsou skvělou volbou pro klienty, kteří hledají nejen spolehlivý dopravní prostředek usnadňující každodenní život a chtějí opět zažít ten skvělý pocit jízdy s větrem ve vlasech.

Elekrický vozík pro dlouhé vzdálenosti Bluetouch Rid-e

A jak to všechno začalo?

Zakladatel projektu Ivo Kaštan je bývalý profesionální motocyklový závodník, devítinásobný účastník Rallye Dakar na motocyklu a držitel světového rychlostního rekordu na motocyklu Monkey z roku 2009. Jeho životním krédem je „Cesta je cíl…“.

 Když jel Ivo jednoho podzimního dne v roce 2014 jel po silnici na svém motocyklu, potkal paní na běžném elektrickém vozíku, která se pohybovala v silničním provozu rychlostí pomalé chůze. Začal přemýšlet o vozíku, který by byl rychlý, bezpečný, užitečný a vracel hendikepovaným lidem vítr do tváře. Vznikl tak prototyp vozíku Rid-e.

V polovině roku 2015 již z dílny vyjel první vozík ke svému novému majiteli. Od té doby jsme vyrobili stovky kusů.

Společnost BlueTouch se dlouhodobě věnuje elektromobilitě. Jsme odborníky na elektrokoloběžky s kvalitními značkovými bateriemi, se kterými dojedete dál. Část našich zaměstnanců jsou vášniví motorkáři. Rádi jsme s Ivo Kaštanem spojili síly a tento užitečný dopravní prostředek pro klienty s handikepem sestavujeme společně.

Vracet radost z rychlé jízdy a výrazně zlepšovat mobilitu uživatelů elektrických vozíků je i naše poslání a obrovská radost! 

Chtěli byste si unikátní Rid-e vyzkoušet a zjistit, jak báječná to je jízda? Napište nám na info@bluetouch.cz nebo nám jednoduše zavolejte +770 124 387 a domluvíme se na testovací jízdě! 

Je pro Vás cílová částka pro zaplacení vozíku nedosažitelná? Zavolejte nám. Společně najdeme vhodné řešení.