Nachystejte se na sezónu. Březnové SLEVOVÉ ŠÍLENSTVÍ je tady!

Proč si pořídit e-koloběžku BLUETOUCH právě teď? 

  • Vyhnete se dopravním zácpám a užijete si svobodu – Představte si, že každé ráno můžete bez stresu a zbytečného čekání v dopravních zácpách dojíždět do práce. S elektrokoloběžkami BLUETOUCH si tento sen můžete splnit. Nejenže ušetříte čas a nervy, ale zároveň prožijete příjemný pocit svobody, když se budete proplétat městem rychle a efektivně. A nyní, díky slevovému šílenství, je ten pravý čas si tento sen splnit za bezkonkurenční cenu, která se nebude opakovat.
  • Zapomeňte na obavy z nákupu online – Víme, že nákup přes internet může být někdy loterie. Ale co kdybychom vám řekli, že u nás můžete elektrokoloběžku, elektrokolo či elektrický chopper rovnou vyzkoušet, otestovat a pořádně projet? Ano, čtete správně! U nás nekoupíte zajíce v pytli. Nabízíme vám možnost si produkt otestovat, než se rozhodnete, abyste měli jistotu, že vaše investice je správná volba. Testovací jízdy jsou zcela zdarma. A pokud změníte názor po nákupu, máte možnost elektrokoloběžku během 14 dní vrátit nebo vyměnit za jiný model.
  • Vysoké náklady na dopravu hoďte za hlavu – Jízda autem se může zdát jako pohodlná, ale když sečtete všechny náklady na benzín, parkování a údržbu, zjistíte, že je to vlastně velká finanční zátěž. Elektrokoloběžky BLUETOUCH jsou ekonomickou alternativou, která vám ušetří tisíce korun ročně. A s naší velkou jarní slevovou akcí se stává tento přechod ještě výhodnějším! A navíc poskytujeme i možnost koupit si elektrokoloběžku na splátky. 
  • Zábava i eko přístup v jednom – S elektrokoloběžkami BLUETOUCH nejste jen součástí trendu, jste na čele ekologické revoluce. Ukazujete, že vám záleží na životním prostředí a hledáte rozumné řešení pro každodenní život. Díky limitované akci SLEVOVÉ ŠÍLENSTVÍ jsou po celý březen všechny naše elektrokoloběžky dostupné za historicky nejnižší ceny. Nechte auto doma a začněte svůj den energičtěji, zdravěji a ekologičtěji s BLUETOUCH. 

S námi dojedete dál! Například silná elektrokoloběžka BT1000, se kterou ujedete až 60 km je nyní zlevněna o celých 10.000 Kč. A to se vyplatí. A svíticí dětskou elektrokoloběžku BTKIDS můžete koupit již od 2490 Kč.

 Vaše nová elektrokoloběžka na Vás čeká!