Německá ručně vyráběná elektrokola zamířila i do Česka!

Spojili jsme své síly s německou značkou výjimečných elektrokolol RUFF CYCLES! Společnost RUFF CYCLES, založená v roce 2012 v Regensburgu v Německu, je jednou z nejpokrokovějších značek elektrokol v celosvětovém cyklistickém průmyslu. Díky výjimečnému designu kol přináší RUFF CYCLES na trh úplně nový životní styl. Kombinace ručně svařovaných rámů, vysoce kvalitních komponentů a systému pohonu Bosch garantuje téměř bezúdržbové špičkové elektrokolo, které nadchne každého náročného bikera. A to je podstatou DNA RUFF CYCLES.

Od dubna můžete v našem eshopu zakoupit originální ručně vyráběná elektrokola, která zvnějšku potěší ikonickým "RUFF" designem, ale unvitř prvotřídní baterií a motorem od značky BOSCH. 

The ruffian fat bike

The Ruffian je vlajkovou lodí celého portfolia. Jedná se o exkluzivní kolo pro nejnáročnější milovníky vintage motorkářského "chopper" stylu, kteří zkrátka nedělají kompromisy. Je vybavený jedním z nejsilnějších pohonů na trhu - Bosch Performance Line CX 250 W, 85 Nm, se kterým můžete pohodlně vyšlápnout každý kopec a užívat si výlety do širokého okolí. Od BOSCH je i nekompromisní baterie BOSCH PowerPack 500 Wh. Pocitu pohodlí si užijete díky karbonovému řemenu Gates a  bezestupňovému řazení s unikátní převodovkou od Enviolo.  Ta umožňuje změnu převodového poměru mezi pedály a zadním kolem jedním souvislým pohybem. Prostě naprosto hladký zážitek z jízdy! 

The Ruffian je sebevědomý městský fat bike, který osloví hlavně milovníky dobrodružství a pocitu dokonalosti. Projeďte se ulicemi ve stylu motorek na dynamickém a výkonném kole, které má duši.  Vytvořte si z ulice svou vlastní scénu. S The Ruffian získáte pozornost všech kolem vás! Absolutní styl doplněný prvotřídní německou kvalitou zpracování s přidanou výhodou jízdy s nulovými emisemi.

Druhou modelovou značkou je BIGGIE.

BIGGIE je nejnovější městský model opět s výbavou od BOSCH a hydraulickými brzdami. Pravděpodobně zaujme především zájemce, kteří se necítí na odvážný The Ruffian, ale se chtějí po městě prohánět stylově a inklinují spíše ke střízlivějšímu designu a dokonalé ergonomii. Baterii má BIGGIE integrovanou pod dlouhým pohodlným sedlem, celkově kolo působí velmi jednoduše a minimalisticky. K dispozici je BIGGIE ve variantě s 500Wh i 300Wh baterií Bosch.

BIGGIE fat bike

Parádním společníkem na víkendové dobrodružství je pak Lil’BUDDY. Tímto kolem výrobce vzdává hold 70.létům, zamilují si ho milovníci BMX a mladší publikum, které si chce užívat s partou kamarádů a bavit se. Pestrá paleta barevných kombinací a příslušenství přímo vybízí k originalitě.

lilbuddy

 Lil´BUDDY bylo otestováno i v pouštních podmínkách přímo na Sahaře a je to jednoznačně kolo pro bláznivé zážitky a nekonečná objevování vlastních limitů!

LilBuddy on Sahara